London

Veckan och ny pub

Alltså, denna veckan, jag vet inte – så himla uppochner känslomässigt sett! I måndags fick jag reda på att Stylesight, som jag frilansat konstant för i nästan fem år, inte kommer att använda frilansare i framtiden eftersom företaget ska slås ihop med gigantiska WGSN (som jag också jobbat för innan Stylesight). Tråkigt att bli av med en regelbunden inkomstkälla, men mest kommer jag att sakna alla de fantastiska människorna som jobbar där. Har verkligen haft jättekul med de här, och många fler, de senaste åren:

Ingrid & jag

Sam, jag, Shanu

Helen, Shanu, jag

Det har varit en sån jäkla blessing att jobba med kompisar som får tillochmed måndagar att kännas roliga, och det kommer jag att sakna mycket. Men i torsdags fick jag rollen som Cool Huntings Londonkorrespondent, vilket jag är extremt lycklig över, så något bra har kommit från det redan! För att fira gick jag och Christin till nya puben The GunWell Street. En ganska sunkig gata mitt i Hackney, i ett sånt där område där huspriserna kommer att stiga med 500% de närmsta åren…

Jättetrevlig pub med bra ölutbud OCH cocktails, bra kombination. Dessutom kul klientel och så har de en maskin som gör varma mackor – jag kanske flyttar in.

Puben är ganska liten men, som sagt, himla trevlig. Bra för den som vill gå till en ny local i Hackney!

TRANSLATION: Seriously, this week – it’s been an emotional rollercoaster. I lost my long-term freelance job with Stylesight due to the company’s upcoming merger with WGSN, which I kinda expected, but I’m gonna really miss the people I worked with over the last (nearly) five years. It’s been such a blessing working with people who made even Mondays feel fun and I’m gonna really miss them. BUT I also got a new job, as the London correspondent for Cool Hunting, that I’m thrilled and really, really excited about – I love that company! So yesterday me and my friend Christin went to new pub The Gun to celebrate. It’s pretty small but really nice, on a run-down street in an area where the house prices will probably increase by 500% over the next few years. The Gun has a good selection of beers AND cocktails and they sell cheese toasts – I might move in.

Pictures from The Gun’s facebook.

The Gun

235 Well Street, E9 6RG

www.thegunwellstreet.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “Veckan och ny pub

  1. Pingback: Barer/pubar 2015 | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *