London

First Thursday på Ditto

Igår var det First Thursday igen, när gallerier har öppet sent, och jag besökte Ditto Press eftersom det är både bra och lokalt. De ställde ut James Unsworths Dead Boys, väldigt dirty och välritade boy-on-boy fantasier med både levande och döda deltagare. Ganska speciellt, ganska bra.

Var där med min kompis Dimitra och sprang på en hel del annat folk; First Thursday är bra för random möten.

Är man i London den första torsdagen av varje månad så bör man defintivt ta en gallerirunda! Ställen som medverkar hittar ni här. Älskar att det är ett så lätt, kul sätt att se ny konst på, och det gör mig alltid så tacksam över att bo i London, där det händer så mycket kul saker även en vanlig torsdag.

TRANSLATION: Went to Ditto Press to see James Unsworth’s Dead Boys yesterday, fun, filthy undead boy-on-boy drawings and gold skulls. Very NSFW and pretty good! I was there with my friend Dimitra and bumped into a few other people. If you’re in East London on the first Thursday of every month, it’s definitely worth going to the First Thursday galleries. Such a fun, easy way to see new art, and it always makes me grateful to live in London where there’s good stuff happening even on regular Thursdays…!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

2 thoughts on “First Thursday på Ditto

  1. Pingback: Lördag i väst | London Calling

  2. Pingback: Veckans Londontips | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *