London

spa LONDON

Efter att ha haft ont i ryggen/axlarna jättelänge (jag sitter mycket och spänner mig väldigt när jag är stressad) bestämde jag mig för att ta itu med problemet idag och gå och få massage. spa LONDON är en kedja av spaställen som en kompis rekommenderade, så jag bokade en ryggmassage (£37 för 25 min) online och drog dit. Det jag gick till låg på Old Ford Road i Bethnal Green, i den town hall där jag var på vintage fair tidigare i år!

Första intrycket var att det är otroligt fräscht, servicen var bra och det luktade gott. Och det var så värt att gå, kunnig massös som lyckades räta ut min rygg. SÅ SKÖNT. Köpte 4 sessions till och då får man två gratis, ser fram emot att gå regelbundet nu! Jag var inte inne i själva spa-delen och bilden ovan är från ett spa LONDON, men inte nödvändigtvis York Hall, men det verkade också väldigt fint. Letar man efter en spaupplevelse i London så tror jag att det här är fantastiskt bra, och för massage vet jag att det är det! Helgens tips för alla stressade.

TRANSLATION: My back and shoulders have been tensed and messed up for ages and today I finally decided to do something about it. I went for a back massage (£37 for 25 mins) at the spa LONDON in Bethnal Green and can really, really recommend it – liked it so much I bought another 4 sessions and then you get two for free!

I didn’t go in the actual spa bit, but the place was super fresh and clean and smelt nice, so I’m sure the spa will be just as good. Totally, totally worth a visit if you’re stressed and tense.

spa LONDON website

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

5 thoughts on “spa LONDON

 1. Maja Svensson

  Cajsa, hoppas allt är gott med dig!
  Jag är vanligtvis baserad i New York med mitt skräddarsydda klädmärke ELSA AND ME, men imorrn under en kväll så befinner jag mig i London för provningsevent, och skulle älska om du hade möjlighet att komma! Du hittar mer info via följande länk http://bit.ly/EM_London, och är du intresserad får du gärna emaila mig, så skriver jag upp dig på vår gästlista (du behöver då ingen biljett).

  Hoppas vi ses imorrn!
  Vänliga Hälsningar,
  Maja

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Hej Maja! Åh, tack så hemskt mycket för inbjudan, men jag är rädd att jag redan har planer imorgon som jag inte kan ändra 🙁 Hoppas du får ett jättebra event! Mvh/Cajsa

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Pingback: Spatips | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *