London

Höst och sommar om vartannat

Vandrar runt i stan så mycket just nu och funderar på typ livet, universum och allting, och då blir det lätt en massa instagrambilder för staden är SÅ HIMLA FIN såhär års! Som idag, nere vid kanalen, genom Risefiltret:

Läste förresten nånstans att det där med att folk blir deppiga av Facebook inte alltid stämmer, att man kan bli glad av att gå in på sin sida och bara ”allt det här roliga hände ändå.” Så känner jag över mitt instagram efter den här sommaren, som varit ganska jobbig på sina ställen men ändå så himla fin, och nu har vi indiansommar här och solbrännan har ännu inte bleknat.

I London Fields vänder ängsblommorna fortfarande ansiktet mot solen och vi dricker kaffe på uteserveringar och vet inte alls att det är höst, inte än.

TRANSLATION: Been wandering around the city a lot lately to think about life, the universe, and everything, and taken a lot of instagram pics because the city is SO DAMN NICE this time of year! I read somewhere that the fact that people get depressed by Facebook isn’t always true; sometimes it makes you realise how much good stuff you have going on. I feel like that about my Instagrams from this summer, which was difficult in parts, but still so good, and now it’s an indian summer and my tan hasn’t faded yet. The flowers in the London Fields meadow are turning their faces towards the sun and we drink coffee outdoors and pretend it’s not autumn, not yet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “Höst och sommar om vartannat

  1. Gunnel Carlson

    Så vackert skrivet och fint beskrivet. Håll ut. Till och med november kan vara vacker ( om man bestämmer sig för det…).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *