London

Print Club London

Besökte Print Club i Dalston igår för deras ”Blisters 2014: The Sound Session! Poster Show Opening Night.” Här visades grafiska affischer designade av många av de bästa designerna just nu, och alla såldes för £40 – bra för den som vill ha fina nya prints till sitt hem! Mina väggar är redan överfulla så jag gick mest för att hänga med mina gamla jobbarkompisar, aka världens bästa gäng.

Hängde bland annat med Amy, som shoppade några posters och sen minglade vi mest. Prints Club lokal är så himla, himla fin!

Lite senare spelade bandet Meanwhile uppe på den scenen; inte min grej men publiken verkade gilla dem.

När det var helt mörkt ute gick jag hem, supertidigt för en fredag men det är så mycket som händer just nu att jag ofta är helt slut på kvällarna…!

TRANSLATION: Went to Print Club in Dalston yesterday as they were exhibiting and selling some amazing posters by graphic designers and artists. Didn’t buy any myself tho as my walls are pretty full, I mainly went to see my old workmates since they’re pretty much the best gang ever! Had a catch up and mingled a bit and watched the band Meanwhile, and when it was pitch black I went home even though the night was still young – there’s so much stuff happening in my life at the mo that I’m usually super tired in the evenings..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

2 thoughts on “Print Club London

  1. Pingback: Försommar | London Calling

  2. Pingback: Londontips och kanalbilder | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *