London

Lördagsgatufest och Ace

Ace Hotels restaurang Hoi Polloi är ett av mina favoritbrunchställen i London. Jag gillar den snygga träpanelsinredningen och den lika snygga personalen, och jag älskar den lilla orkestern i rosa mjukiströjor som spelar instrumentalversioner av poplåtar (”Single Ladies!”) på lördagarna och söndagarna. Och så älskar jag även deras eggs royale:

Var där i lördags morse för brunch med min kompis Sid. Kan ju säga att jag INTE är van vid att vara nånstans klockan tio en lördag men det var en väldigt fin början på dagen! Sedan hem till mig där en jetlaggad Sid sov och jag äntligen klarade två GTA IV-missions som jag blivit knäpp på hela veckan (förstavärldsproblem.) På eftermiddagen drog jag ner till Shoreditch igen för Proteins block party.

Mycket folk som alltid, bra matstånd, och bra DJs!

Inne i själva lokalen, som är deras kontor i vanliga fall, hade de ställt en massa roliga interktiva saker att prova – och alla pengar som skänktes gick till Amnesty. Min favorit var Everyone’s a Wiener, där man kastade pil på ballonger:

Klockan sju stängde gatan och festen flyttade tillbaks till Ace, knäppt att vara där två gånger samma dag! Deras rooftop har en fantastisk utsikt:

Hängde med min kompis Sam från mitt förra jobb och drack öl på terrassen i några timmar och dansade lite till utmärkt hiphop – särskilt Tuesday! – innan jag lämnade festen för puben. Lång, kul lördag!

Takselfie

TRANSLATION: Saturdays at 10am I’m usually eating breakfast or possibly playing video games in my pyjama; I’m not usually out that early at the weekend but last Saturday I made my way down to Ace Hotel to meet my friend Sid for breakfast. I love their restaurant Hoi Polloi, the beautiful wooden paneling and the equally beautiful staff, and always really enjoy their weekend orchestra that wears pale pink sweatshirts and play orchestral arrangements of songs like Single Ladies, nice. Then back to mine where a jetlagged Sid napped and I finally managed to finish two GTA IV missions that had driven me crazy all week (first-world problems.)

That same afternoon I went down to Shoreditch again to visit Protein’s block party, which was really good as usual – great food and DJs, and I liked the interactive part in the building where you could take part in activities and give money to Amnesty. Especially Everyone’s a Wiener, where you threw darts at balloons. After the street closed at 7 we went to Ace (twice in one day!) where the party continued at the beautiful rooftop. Hung out on the terrace with my friend Sam and danced to some of the excellent hip hop – Tuesday – that they played. Then I left the party to meet friends in the pub. Long, fun Saturday!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

3 thoughts on “Lördagsgatufest och Ace

  1. Pingback: Nyårsplaner | London Calling

  2. Pingback: Helgtips i juli | London

  3. Pingback: Nyår i London – mina bästa tips | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *