London

Pabst & Halloweenpizza

Pabst Blue Ribbon är hipsterölen nummer ett i USA och faktiskt god – en väldigt lättdrucken, ljus öl. Nu bar den kommit till England och för att fira hade lyxiga slicestället Voodoo Ray’s en liten fest för friends & family (jag!) igår med gratis öl och pizza. En av pizzorna var The Pabst Slice, som var inspirerad av Pabsts hemstad Milwaukee som har många invånare med tysk bakgrund. Pizzan hade följaktligen sauerkraut, brawurst och dill och senapssås – låter inte gott men var JÄTTEGOTT. Åt den för andra dagen i rad, eftersom jag även var där i tisdags när de gjorde den för första gången – skulle täcka detta kulinariska fenomen för Cool Hunting, texten hittar ni här: http://www.coolhunting.com/food-drink/voodoo-rays-halloween-pizzas.php Hela personalen, inklusive min superbabeiga kompis Ella längst till vänster, var extremt Pabstiga och snygga:

Jag och Zhan provade även en urgod veganpizza med kronärtskocka och gröna oliver som var väldigt fräsch. Och öl förstås:

Pabstpizzan var en specialare som bara fanns igår men Halloweenpizzorna som jag också skriver om i Cool Huntingtexten, med pumpa och blodkorv (också gott även om det verkligen inte låter så..!) finns hela denna veckan ut. Voodoo Ray’s är väl värt ett besök i allmänhet, särskilt som nattamat om man varit ute i Dalston – inte lika billigt som New York’s sliceställen men pizzorna är fantastiska och det är stora bitar.

TRANSLATION: Yesterday I visited Voodoo Ray’s in Dalston for the friends & family party to celebrate the launch of Pabst beer in the UK! Apart from the Pabst slice, which is inspired by Milwaukee’s German heritage and contains sauerkraut and bratwurst, there was plenty of Pabst beers and two new Halloween pizzas. I covered it for Cool Hunting here: http://www.coolhunting.com/food-drink/voodoo-rays-halloween-pizzas.php The Pabst slice was a one-off but the Halloween pizzas are available til the end of the week! Love Voodoo Ray’s, especially for late-night post-drinking sustenance…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *