London

Graffiti Tunnel

Häromdagen var jag i tunnlarna under Waterloo Station för en utställning på nya galleriet The Vaults och för att komma dit går man genom Leake Street, eller Graffiti Tunnel som den också kallas. Det är en gata där det är lagligt att tagga, som startades av graffitikonstnären Banksy 2008.

Rätt häftigt ställe, gå och ta en titt i det lilla galleriet nån dag! Ignorera tunnels piss och gräslukt, bara, och koncentrera dig på graffitin.

Det var dagens tips för en urban safari, alltså.

TRANSLATION: Went to new gallery The Vaults recently and enjoyed the graffiti on Leake Street, or the Graffiti Tunnel, next to it. Very cool if you ignore the smell of wee and weed and concentrate on the graffiti!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Graffiti Tunnel

  1. Pingback: I.P.F. och regnet | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *