London

Lucky Chip-burgare

Jag älskar Lucky Chip’s hamburgare men verkar bara äta dem en gång om året – kollade bloggen och senaste gången jag åt dem var när de gjorde Breaking Bad-burgare i fjol. I fredags var det exakt ett år och en dag sedan dess och det var dags igen eftersom Lucky Chip hade öppnat en food truck i Dalston, på parkeringsplatsen bakom Café Oto. De första trehundra gästerna skulle få en gratis hamburgare och jag och min ena housemate bestämde oss för att gå och kolla hur lång kön var. Kom dit en kvart innan det skulle börja och det var ingen kö alls! Mörkt men fint med ljus och brasor i oljetrummor.

Vid sextiden blev det lite kö…

Köade i kanske tio minuter och fick vår belöning: helt gratis burgare. Och de var precis så goda som jag mindes. Bästa början på en helg som skulle visa sig bli väldigt rolig! Lucky Chips burgarstånd i Dalston är öppet tisdag-lördag.

TRANSLATION: Last Friday it was a year and a day since I had Lucky Chip burgers last time, at their amazing Breaking Bad burger event, so it was totally about time I ate them again! Went to the opening of their food truck in the Abbott Street Carpark in Dalston as the first three hundred guests would get a free burger. No queue at all when me and my housemate showed up 15 minutes before it started, and we got a burger really quick – and they were SO good. Hopefully won’t be a year before I eat them again, and it was a great start to a really fun weekend. Get a Lucky Chip burger in the carpark every Tuesday-Saturday (altho now you gotta pay for them)!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Lucky Chip-burgare

  1. Pingback: Lucky Chip på Ridley Road Market Bar | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *