London

Canonkväll

Jag gillar verkligen att fota men är ingen proffsfotograf, så blev glad när Canon bjöd in mig på ett event i onsdags där man fick lära sig mer om att fotografera i lågt ljus. Canon hade slagit sig samman med fotografen Jamie Hall, som har tagit fantastiska nattfoton på rådjur i London. Kolla in hans bilder, de är fina och stämningsfulla! Vi var en grupp som möttes på The Crown and Shuttle, en Shoreditchpub som jag aldrig varit i tidigare men som visade sig vara väldigt fin. Övervåningen hade en rolig inredning, som gamla butiksfönster:

Väl där fick vi titta på Canons nya kameror, EOS 7D Mk11 och G7 X, och ett urval andra modeller. Blev som alltid förvånad över hur tunga SLR-kameror är, men också hur bra bilderna blir.

Sedan gick vi ut i Londonnatten.

Jag hade med mig min G15 eftersom jag är fast besluten att bli en bättre fotograf (nyårslöfte!) och de var sjyssta nog att ge mig råd för den också. Väldigt hjälpsamt – det blev definitivt bättre bilder än om jag tagit dem själv.

Roligast var att ta bilder på billjus – effektfullt och betydligt enklare än jag trodde att det var.

Jätteintressant kväll, och det var väldigt roligt att se hur mycket min kamera kunde göra – och att prova att fotografera med en SLR. Ska defintivt försöka ta med min kamera ut på kvällarna mer i fortsättningen…

TRANSLATION: I really like taking pictures but am not a photographer, so I was thrilled when Canon invited me to an event last Wednesday where we got to try out their new EOS 7D Mk11 and G7 X cameras and got some really hepful advice about shooting in low light from photographer Jamie Hall, who has shot really beautiful deer pics for Canon’s campaign.  The event started at the Crown & Shuttle pub in Shoreditch, which I had never been to before, but which was really good, and then we wandered around Shoreditch in the dark. I used my G15 as I’m really trying to get better at it, and my photos were so much better with some help! Definitely going to try to take more pictures in low light in the future. Also nice to get to try and use an SLR, which I never had before.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *