London

KINDNESS och torsdagkväll

Nackdel med att vara frilans: sjukt opålitligt arbetssätt, man vet aldrig var ens pengar kommer ifrån, saknar att jobba med andra människor. Fördel: man kan disponera sin egen tid, bara jobba med saker man tycker är urkul, ha sovmorgon nästan när man vill, och om man har mitt jobb får man gå på roliga events väldigt ofta. Så var fallet i torsdags, som började på releasefesten för nya numret av Riposte magazine. Har bara hunnit bläddra genom tidningen lite snabbt, men första intrycket är att den är verkligt fantastisk – full av smarta, intressanta kvinnor, från 13-åringen som tränar för att åka till Mars till sångerskan Samantha Urbani.

Sedan snabbt vidare till releasefesten för nya numret av Proteins tidning, innan det var dags för kvällens (och veckans, och kanske månadens) absoluta höjdpunkt: Kindness intima, fantastiska, sjukt dansanta gig på Second Home, en ”creative community” som jag är medlem i.

Ahhh det var så jäkla bra!!! Stod dessutom längst fram pga superfan, så kul. Det var också en väldigt bra mix av låtar från första och andra albumet, och han hade ett riktigt, riktigt bra band med sig.

YouTube Preview Image

Första gången jag sett honom live och jag blev verkligen inte besviken. Extra roligt att det var på ett sånt litet ställe; kunde liksom inte ha stått närmare ens om jag försökt!

YouTube Preview Image

Ganska felfri torsdagkväll, faktiskt.

TRANSLATION: Sometimes I really love being freelance, like when I get to do whatever I wanna do with my time and get invited to great events like the Riposte magazine launch party and Kindness gig at Second Home this past Thursday. Man, it was so much fun – the magazine is excellent, from what I’ve had time to read, and then I went to the gig, which was intimate, dance-y, and just SO, SO good.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “KINDNESS och torsdagkväll

  1. Pingback: Second Home | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *