London

First day of the rest of your life

Gott nytt 2015! Jag kom tillbaks till London igår och hade tänkt verkligen fixa till mig inför nyår, men var så slut av allt resande att jag hade var tvungen att sova ett tag och sedan var det plötsligt kväll. Firade hemma hos min kompis Zhan i hans urfina lägenhet i Homerton. Vi hade båda matchande svarta outifts a la Addams Family.

Bild från min instagram

Jag lyckades iaf piggna till tillräckligt innan för att införskaffa efterrättsingredienser från ett urplockat Sainsbury’s, där alkoholhyllorna gapade tomma och de enda bär som fanns var björnbär, som jag iof älskar! Gjorde marängsviss, som jag haft cravings efter länge. Så extremt gott.

Sedan gick vi till Stories på Broadway market ett tag, vilket var helt okej fast kanske inte fantastiskt, men det var så kul att träffa alla igen! Älskar mina kompisar i den här stan. Vid halv tre var jag tvungen att kasta in handduken, var så himla trött. Spenderat dagen i sängen med Netflix idag..

Eftersom det är nytt år tänkte jag också kolla om ni som läser den här bloggen har några idéer som ni tycker skulle göra den bättre för 2015 – någon typ av inlägg som ni tycker saknas, eller om ni ska till London snart och vill ha specifika tips eller så! Skriv en kommentar till det här inlägget isåfall, skulle vara kul med lite feedback <3

TRANSLATION: Got back to London for New Year yesterday, so nice to see everybody! Had dinner at Zhan’s with some other friends and me and the host had matching Addams Family-style outfits. Went to Stories at Broadway Market after, but was so tired I had to go home around half two. Great to hang out with my friends again <3

And since it’s a new year, I thought I’d check if there’s anything specific you’d like to see in the blog for 2015. Give me some suggestions in the comments field, if so!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 thoughts on “First day of the rest of your life

 1. Robert

  Åh, fortsätt bara precis som du gör. Jag läser din blogg slaviskt. Är i London 4-5 ggr per år och har haft stooooor nytta av alla dina tips. Ser fram emot mer av samma vara. Gott nytt år!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Åh vad kul att höra, tack för de snälla orden och gott nytt år!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *