London

Franco Manca, del två

Sjukt soft att bo själv i en vecka – det är så himla ovanligt i den här staden, där man så gott som alltid delar hus/lägenhet med kompisar eller pojkvän. Om jag ska vara helt ärlig så hade det kanske känt lite ensamt efter ett tag, jag gillar ändå att komma hem till folk, men just nu känns det som semester och det är ju väldigt trevligt! Saker jag gjort:

1. Tagit selfies i vardagsrummets jättespegel efter lite vin med en kompis, notera den tjusiga hårslingan som sticker ut lite lagom nonchalant sådär:

2. Beställt pizza från bästa pizzerian Franco Manca, som gör surdegspizzor och passande nog har en restaurang på Broadway Market fem minuter från lägenheten:

Pizzan ovanför (i väldigt dåligt ljus) är deras urgoda ansjovis (fast jag tror det var sardeller?)/kapris/vitlök/oliv/oreganopizza, med en helt random liten korvbit från min kompis korvpizza – tur att man inte är vegetarian. Den kostar £6.70, bra pris för finpizza, och är så extremt seg och god. Skrev om Franco Manca i fjol, här, och det är fortfarande väl värt ett besök!

TRANSLATION: Really enjoying house sitting, it kinda feels like a holiday, although I think it would get lonely in the long run. It’s rare to live on your own in London, people generally share with friends or boyfs/gfs. And it IS nice to come home to people…! So far I’ve managed to take selfies in the gigantic living room mirror here after some wine with a friend, eh, and order pizza from nearby Franco Manca, which I’ve written about before. The sourdough pizzas are really, really tasty, and decently priced – mine was £6.70. Franco Manca also has branches all over London, so it’s easy to get to.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

3 thoughts on “Franco Manca, del två

  1. londoncalling Inläggsförfattare

    Jaaaa vad bra, it’s what I’m here for! <3

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Pingback: Restauranger 2015 | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *