London

Lördag

Åker till Kapstaden om fem dagar nu och har så himla mycket att göra innan dess att jag känner mig halvsnurrig hela tiden! I lördags lyckades jag iallafall ta en helt ledig dag, som jag började med lunch med Zhan. Vi gick till Ivy’s Mess Hall i Dalston som var full med folk som haft samma idé, sprang på två andra kompisar som redan var där. Jag och Zhan valde precis samma mat – urgod nygjord äpplejuice med ingefära och mynta, och en slags chorizoburgare med yoghurt, avokado och kryddig tomatsås som var riktigt, riktigt god och fräsch.

Ivy’s mat är alltid superb och stället är trevligt, så bra för lunch i Dalston. Mycket folk på helgerna dock! Senare på kvällen gick jag på en bra fest i Bow, som hade rymdtema och ett tält för DJ-båset…

…som ändrade färg!

Dessutom fanns det någon slags ljusprojektor som gjorde mönster på väggarna:

Väldigt lyckad lördag, med andra ord. Och om två lördagar är jag i Sydafrika…!

TRANSLATION: My head’s completely in the clouds at the moment, as I’m going to Cape Town in five days and have so much work to do before then..! Last Saturday I at least managed to finish my work before the weekend, so that I could get a free weekend. Started it with lunch at Ivy’s Mess Hall with my friend Zhan. The place was so busy, bumped into two other friends who were having lunch, too. Me and Zhan ate exactly the same thing: freshly squeezed applejuice with mint and ginger, and a great sorta chorizoburger with yoghurt, avocado and spicy tomato sauce. Love Ivy’s food and the space, so good for lunch/brunch in Dalston! Gets busyyyyy though, especially at the weekend.

Finished the Saturday at a really fun houseparty in Bow, where they had a spacetent that changed colour and some pretty cool light projectors, so much fun! And in two Saturdays I’ll be in South Africa…!

Ivy’s Mess Hall

129 Kingsland High Street, London E8 2PB

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “Lördag

  1. Pingback: Mitt London: Journalisten Cajsa Lykke Carlson - LondonSwedes


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *