London

Hummerrrrrr

Jättesnabbtips: prova en lobster roll! Hummer i korvbröd med japansk majonnäs, koriander och kål, min hette Happy Ending. Den skulle ha mått bra av mer citron eller lite lime men var ändå väldigt, väldigt god, och kostar £7 om man vill ha take-away, £9 om man äter i restaurangen som heter Smack Deli och ligger nära Bond Street station. Åt också zucchini-pommes. Gott nu, ännu godare på sommaren att ta med sig till en park!

TRANSLATION: Tried the lobster roll Happy Ending at Smack Lobster in Mayfair close to Bond Street Station today. Could have done with a bit of lemon or lime on it, but still so yummy and lots of lobster! It also contained Japanese mayo, cabbage and coriander. Cost £7 for take away or £9 to eat in, and we also hade really, really good courgette fries. Really liked it and think it would be even better in the summer when you could take it to the park with you…

Smack Deli

26 Binney Street

W1K 5BN

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *