London

Broadway market-lördag

Broadway Market

Min syster och hennes kompis Linnea var över och hälsade på i helgen, så i lördags gjorde vi en helgklassiker och gick till Broadway Market, där det var varmt, soligt och jättemycket folk i parken. På vägen gick vi förbi Martello Market på Martello Street och svängde in för att kolla på innetofflor, mattor och blomkrukor.

Martello Market

martello mkt2

Martello Mkt

Kul och en hel del fina grejor! Så mysigt med ute/innemarknader också.

Martello Mkt1

Fast jag ville mest ha mat och spenderade alldeles för länge på att fundera på vad jag var sugen på innan jag bestämde mig för Bao London. Tyvärr var det stängt! De ska tydligen fokusera på sin nya restaurang i Soho för tillfället :/ Istället blebv det mat från The Frenchie som var uberfranskt och charmigt.

Frenchies

Deras ankconfit-burgare med getost (man kan välja mellan tre olika ostar) var så god att det inte gjorde så mycket att Bao var stängt.

Duck confit burger

Sedan gick vi till Spurstowe för en öl, där jag sprang på några gamla kompisar, och slutligen hem för att vila upp oss inför kvällens utflykt till Hackney Wick.

TRANSLATION: My sister Maja and her friend Linnea were over from Sweden this weekend and we had a really nice Saturday at Broadway Market, checking out the goods at Martello Market and buying duck confit burger from The Frenchie. Also managed to squeeze in a beer at Spurstowe, where I bumped into a couple of friends, before going home to rest up before the evening’s adventures in Hackney Wick.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

One thought on “Broadway market-lördag

  1. Pingback: Lördagstips | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *