London

Dream Come True

Walala-D5-J.Lewis-10Jag har nästan alltid bott nära Old Street i östra London – den första lägenheten jag och mina kompisar bodde i var precis vid Shepherdess Walk nära stationen, och sedan bodde jag på närliggande Hoxton Street ett tag. Det var way back when, när Shoreditch precis började gå från att vara underground/superhippt till att bli lite mer kommersiellt, och det var fortfarande ganska nedgånget. Såhär tio plus år senare så är Old Street hundra gånger mer välkomnande, men det känns fortfarande hyfsat deppigt arkitektoniskt sett. Det är därför #walaladreamcometruebuilding, Camille Walalas nya konstverk, är så himla upplyftande – plötsligt är du inte i London längre, du är någonstans där byggnader på riktigt ser ut såhär:

Walala-Day10-J.Lewis-17Älskar det så mycket och önskar att fler hus såg ut som det!

TRANSLATION: I’ve always lived close to Old Street, which, despite now being a super creative area and yada yada yada, doesn’t really have the best architecture. That’s all changed now tho, with artist Camille Walala’s amazing, colourful building for Splice. I wrote about it here and love it so much – I wish more houses looked like this!

Photos by Jenny Lewis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *