London

Lördag i väst

Processed with VSCOcam with c1 presetKensal Rise

Veckan som gick var intensiv men superkul – min mamma är på besök så jag hängde en del med henne men har också hunnit med att träffa kompisar. I torsdags var jag på Ditto Press för en fanzinelaunch och sedan fortsatte vi till Pamela, en ny bar på Kingsland Road av människorna bakom Alibi och Rita’s. Pamela var tyvärr inte särskilt bra – trevlig personal, och de gav oss gratis mat (!) men deras cocktails var inget vidare (min skule ha rabarber i men smakade bara tequila och vatten..!) och för att vara en cocktailbar var personalen inte särskilt kunning. Men det har precis öppnat, så det kan ju bara vara i början, och inredningen var fin. Sedan fortsatte vi till Ridley Road Market Bar där två jättetrevliga bloggläsare som pluggar mode i stan kom fram och sa hej, så himla roligt! Älskar när folk gör det <3

Snaps & RyeSnaps + Rye

Idag var jag i västra London, Kensal Rise/Notting Hill, för att göra research för ett jobb och där sprang jag på ett danskt café! Snaps and Rye heter det, och ligger på Golborne Road.

Snaps & Rye1Snaps + Rye

Mycket fint inrett och det kändes skandinaviskt och mysigt. Deras smörrebröd var lockande men jag var superhungrig efter vad kändes som en timmes gående i väst, så jag valde att prova deras frikadeller.

FrikadellerFrikadeller

Mycket fräscht och gott, så jag kan absolut rekommendera Snaps + Rye för danskar och skåningar med hemlängtan. Nu: puben igen.

TRANSLATION: Been a crazy but fun week with my mum visiting, working and hanging out with friends. On Thursday I went to a magazine launch at Ditto and then we tried new cocktail bar Pamela, which sadly wasn’t super impressive – my rhubarb cocktail mainly tasted like tequila and water..! But the staff were lovely and they gave us free food, so that was nice. Continued the evening at Ridley Road Market Bar were two lovely blog readers who were fashion students came up and said hi and made my night, so nice! <3

And today I’ve spent mainly in west London doing research for a new article. Stumbled across lovely Danish café Snaps + Rye, which I totally recommend for homesick Danes and southern Swedes. Cozy and cute and the food was good, and the staff were nice. Now I’m going to the pub again…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

One thought on “Lördag i väst

  1. Pingback: Veckotipstipstips | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *