London

Offprint, söndagsblommor och Grace & Thorn

OffprintIgår stack jag till Tate Modern tidigt för att kolla in Offprint, mässan för bok och tidningsförläggare som get ut zines, konstböcker, bloggar, tidningar…kul och inspirerande och jag träffade lite folk som nog blir Cool Hunting-intervjuade av mig inom en snar framtid.

CajsaGick över Millennium Bridge och tog bussen tillbaks till Hackney, där jag träffade en kompis från mitt förra jobb på WGSN för en tur på Columbia Road Flower Market. Köpte gigantiska hortensior och fina lupiner till vår trädgård, som ska bli så himla skön att hänga i i sommar! Sen gick vi till en blomsteraffär till, fina Grace & ThornHackney Road.

Grace & Thorn

G&TSuperfint inredd men ganska dyr; mer inspiration än shoppingställe.

G&T2

G&T3Sedan lunch, hem, drinkar på en kompis café och så avslutade jag kvällen på en klubbkväll för Nepal och nu behöver jag typ en helg för att komma över helgen.

TRANSLATION: I did so much stuff yesterday: visited the Offprint independent publishing fair at the Tate Modern, bought flowers at Columbia Road and admired the design at Grace & Thorn, which was really inspiring but a bit pricey for what you get. Then I had a really late lunch, then went home to offload the flowers, went for drinks at a friend’s café, and finished the weekend at a club night for Nepal. And now I kinda need a weekend to get over the weekend.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *