London

Nicer Tuesdays

NicerIt’s Nice That, den roliga hemsidan som alltid har intressanta artiklar (seriöst, varje gång jag går in på den är det ”damn, varför skrev inte jag om det här?”) har en kul månatlig event med föredrag som heter Nicer Tuesdays, eftersom det, well, hålls på tisdagar. Som ju är veckans i särklass tråkigaste dag, så det är kul att ha något att göra då! Börjar med gratis öl och popcorn.

BarOch sedan är det dags för själva föredragen. It’s Nice That väljer helt enkelt ett tema och så samlar de några bra personer som ska berätta om vad de gör. När jag gick var temat ”Nature” och talarna var bland andra duon bakom London Terrariums och utgivarna av fina växttidningen The Plant. Det var superintressant, och väldigt, väldigt inspirerande. Fick mig att vilja gå på fler föredrag, högläsningar, kanske börja någon slags kurs…*mvh ung kulturtant*

Nicer1Kostar £10 och hålls varje månad, se länk ovan!

TRANSLATION: It’s Nice That, the fun website (every time I visit it’s like ”damn, why didn’t I write about that”?) holds this monthly event of talks called Nicer Tuesdays because, well, it’s on Tuesdays. It’s great idea bc Tuesdays are boring as sin, so it’s good to have something to do! The one I went to had a Nature theme and featured talks from London Terrariums and the publishers of excellent magazine The Plant, among others. So interesting and made me wanna take more courses, listen to more talks…growing middle-aged pretty young, here. Anyway, the events cost £10 and you get free beers and popcorn and some pretty darn inspiring talks. Good deal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *