London

Lite Field Day & resten av helgen

I lördags var det äntligen dags för Field Day och jag var extremt pepp! Dörrarna öppnade vid 12, vi kom dit vid två och då kändes det ganska lugnt, behövde bara köa i tio minuter.

Field Day1Jag sprang på min kompis Amanda, den enda av de fyra vänner jag skulle träffa där som jag lyckades möta – note to self inför nästa år: bestäm mötesplats innan + köp telefon som har batterier som håller en HEL kväll (alltså, uppgradera från min jäkla iPhone 4S)…

Vi började med en öl och pizza innan vi gick för att kolla på Owen Pallett, som var super; hade förlorat min kille och hans gäng till Andrew Weatherall b2b Daniel Avery. Körde på Voodoo Ray’s pizza pga. ingen fantasi när jag är hungrig…

Field Day2Sedan såg jag bland andra FKA twigs och Todd Terje, sprang runt och drack öl och hittade folk jag inte träffat på länge! Hade hur kul som helst, förutom den sista timmen när jag blivit av med alla, min telefon var helt död och det började bli kallt och deppigt *sadface*. Fast i folkmassan framför Caribou kändes det rätt okej, ändå.

Caribou1 Caribou2Och på söndagen var det andra festivaldagen och trots att jag inte hade biljett till den kändes det superfestivaligt i luften när vi cyklade genom Victoria Park, där Field Day hålls, för att komma till Hackney Wick.

FeetVäl där satt vi ute i solen med öl från vad jag tror är ett nyöppnat bryggeri precis vid Crate, fast jag hittar ingen info om det alls så nu tror jag att jag börjar bli knäpp? Hursomhelst, är man på Queen’s Yard vid Crate så ligger det ett annat ställe precis vid Mother Studios som också har jättegod öl, och lite mat! Avslutade helgen, som verkligen var super, med att äta en massa vietnamesisk mat och se om ”Blades of Glory.” Somnade typ skrattandes <3

TRANSLATION: Had a pretty awesome weekend that started at Field Day on Saturday, which was a LOT of fun! Saw FKA twigs, Owen Pallett and Caribou among others, drank a lot of beer and ate both pizza and roast chicken with chips = good festival food. Hung out with my boyfriend and his mates and my friend Amanda, who was the only one out of the four ppl I said I’d meet that I managed to find – note to self for next year: decide on a meeting point + time before, and buy a phone that lasts the whole night (eff you, iPhone 4S.) Had a brilliant time of it until the very end when I lost everyone…!

Sunday felt festival-y too: biked out to Hackney Wick for beer in the sunshine from Crate and a new brewery next to it that I can’t find on the internet (which is driving me completely crazy)! It’s in the same yard as Crate, next to Mother Studios, if you’re in HW and want more good beer. Ended the pretty perfect weekend with lots of Vietnamese food and Blades of Glory on the TV and practically fell asleep laughing <3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Lite Field Day & resten av helgen

  1. Pingback: Junitips | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *