London

Saker att göra

C + MSuddig midsommarbild på mig och min kompis Maki när det väl slutat regna och man kunde vara ute igen. Hade en mycket lyckad midsommar med god mat, snaps och sill – viktigast av allt! Nu är det tillbaks till vardagsliv med jobb på fik och frilansplanering. Denna veckan tänkte jag tipsa om ett event som Protein gör med Microsoft: Five to Nine. Varje dag denna veckan håller de i gratis workshops på lunchen, med teman som musik och mode. Nog roligt & inspirerande!

Jag fick även en kommentar av Anna, som ska till London den 3e-7e juli och undrar om jag har några tips för den perioden. Just den tredje så är det ett Yard PartyTruman Brewery i Hackney Wick som verkar roligt, info finns här! Den 4e juli är ju Independence Day och Moustache Bar i Stoke Newington firar med en fest. Bär röda, vita eller blå kläder för gratis inträde (annars £10) och så finns det amerikansk öl, friterad kyckling, popcorn, fyrverkerier…info här! Inte specifikt för de här datumen men alltid värt ett besök är Frank’s i Peckham, och jag gillar även gratis utomhusoperan på Trafalgar Square den 3e. Och så utomhusbio – kolla TimeOuts lista här, finns hur många som helst! Hoppas resan blir bra – det börjar äntligen kännas som sommar på riktigt här!

TRANSLATION: Fuzzy midsummer pic of me and my friend Maki after it finally stopped raining and we could start enjoying the garden. Now it’s back to regular life – working in coffeeshops and doing freelance planning/life jigsaw. This week I’d recommend Protein’s lunch events with Microsoft; they look really good although I sadly probably won’t have the time to attend.

I also got a comment from Anna, who was wondering if there’s any good stuff happening in London on July 3-7. There’s a lot of fun outdoor things going on and the weather looks like it’s gonna be good, so fingers crossed! Click on the links in the Swedish text above to see my recommendations.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *