London

Selfridgestips

Aohh så trött den här veckan men har äntligen skrivit färdigt allt om Basel; här är min sista text! Igår var jag inne i stan, för ovanlighets skull – jag är i öst typ 80% av tiden annars, ehm. Jag skulle leta efter något att ha på mig på en kompis bröllop och insåg hur lääääänge det var sedan jag shoppat – så kul! Gick på Selfridges som, precis som de andra stora Londonvaruhusen, har rea för tillfället, vilket jag sjukt nog helt hade missat.

CajsaFyndade rosa Acnekappa på halva priset och var extremt nöjd (skickade bilden ovan till min stylistkompis och bara ”this is ok for a wedding right?”) Det var fortfarande en hel del bra saker kvar på rean, så det är halva dagens tips. Andra halvan är Patty & Bun! Urgoda hamburgare supernära Selfridges. Jag tog Ari Gold, deras standardcheeseburgare, som är riktigt, riktigt bra.

BurgerDet var jättetrevligt att vara inne i centrum faktiskt; jag kanske bara behöver långa pauser mellan gångerna för att verkligen uppskatta det!

TRANSLATION: So much going on this week but I finally finished my Art Basel work – last story here! Before writing it yesterday I went into town to buy something to wear for a friend’s wedding, and wanted to point out that Selfridges (and the other big department stores) has a sale on at the moment – the big summer sale; not sure how I’d missed that! Bought an Acne coat at half price and then had a burger at excellent Patty & Bun. Really enjoyed my trip to central; maybe the trick is to not go there very often and then you’ll love it when you do? Planning a return trip on Friday, too.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Selfridgestips

  1. Pingback: Guide till mellandagsrean i London | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *