London

BAO på Lexington Street

Bao LexingtonJag har skrivit om Bao London två gånger tidigare och det är välförtjänt, för det är så väldigt god mat, fin design och bra service. Idag provade jag deras nya restaurang, den första efter deras matstånd, som ligger på Lexington Street i Soho. Och det var precis lika bra som deras marknadsmat! Jag åt en superb friterad kycklingbao:

Bao chickenOch sedan en fläskköttbao som var god men inte kändes lika smakrik – om man äter kött så är deras klassiska bao ett bättre val än den här, som hette confit pork.

Bao porkTill mina bao åt jag friterad sötpotatis med en god sås:

Bao sweet potato chipsBao är ett måste om du gillar asiatisk mat och rekommenderas även om du inte brukar göra det; det är en annorlunda rätt och menyn här är verkligt spännande! Köket stängde tre idag dock, så det är bäst att kolla öppettider innan du besöker det.

TRANSLATION: Today I went to excellent Bao’s, which I’ve covered twice before, first restaurant, in Soho. I wasn’t disappointed – the food is just as great as it was in their stall! I think the regular pork (classic bao) is better than the confit pork I ordered, but that was good too, and the friend chicken was SO good. And the sweet potato chips…just a great restaurant with a really exciting menu. Today the kitchen closed at three already tho, so check out opening times before going!

Bao London

53 Lexington Street, W1F 9AS Soho

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

2 thoughts on “BAO på Lexington Street

  1. Pingback: Guide till mellandagsrean i London | London

  2. Pingback: Reatider i London | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *