London

Chick n’ Sours

CnS

Friterad kyckling slog igenom rätt hårt i London typ förra sommaren – den posha versionen, alltså, billig friterad kyckling har länge varit mångas favoritskräpmat. Igår var det min kompis Justines födelsedag och vi gick till ett nyöppnat ställe nära mig, Chick n’Sours. Bara kyckling och olika sour-cocktails, hejhej liksom!

CnS3Bilden ovan, från Justines instagram, på halva gänget. Vi drack goda house sours:

CnS1Och åt kyckling, såklart. Jag provade deras Guest Fry, som var asiatisk-inspirerad med mycket chili, soja och vårlök. Smaken var jättegod och köttet gott men skinnet var lite för krispigt. Ändå bra kyckling, så jag skulle rekommendera det om man är sugen! Och så har de mycket trevlig personal.

ChickenTRANSLATION: Feels like fried chicken became a huge trend in London last summer – the posh version, that is – regular fried chicken has been the junk food of choice for a lot of people for a while! Yesterday it was my friend Justine’s birthday and we went to Chick n’Sours, a new place close to mine that specializes in fried chicken and different sour cocktails. Liked the house cocktail and the flavour of my Asian-tinged Guest Fry – chili, soy and spring onion. The skin was a bit too crispy and hard but the meat was nice, so all in all, I’d recommend if you’ve got a chicken craving! Also really nice staff.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Chick n’ Sours

  1. Pingback: Restauranger 2015 | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *