London

Mondrianbesök

Det är inte alltid man får chansen att besöka fina Londonhotell, så när jag blev inbjuden till Mondrian för deras 4e juli-firande med min syster var jag givetvis pepp. Vi promenerade över Blackfriars Bridge i solen i lördags.

BlackfriarsVäl framme på Mondrian åkte vi upp till deras Rumpus Room som har en takterrass och dagen till ära var fyllt av amerikanska flaggor, och så fanns det ett liveband.

4th of JulyOch en massa mat från Hemsley & Hemseley! Det finns en del recept på deras hemsida som jag gärna vill prova efter att ha ätit deras mat, så god.

Mat2

MatDet var väldigt kul och ett behagligt sätt att börja en lördag på. Sedan fortsatte vi till Borough Market, nästan ett måste om man är i söder en lördag.

Borough MarketSå, vill man bo på ett dyrare hotell i London så kan nog Mondrian vara något…Vill man bara köpa lite finare mat så är det definitivt Borough Market som gäller!

TRANSLATION: Last Saturday I was invited to Mondrian’s 4th of July celebration with food, champagne, a great view and a live band. It was a pretty great way to start a Saturday on, and then me and my sister went to Borough Market, which is always a must if you’re in that part of town on a Saturday..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

One thought on “Mondrianbesök

  1. Pingback: Champagnetorsdag på hotelltak | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *