London

Summer Screen Prints

unnamedJag jobbar hårt

I onsdags var jag på Somerset House, en av mina favoritbyggnader i London, för launchfesten av deras Summer Screen Prints-utställning.

TRDet är en rolig idé – de jobbar med Print Club London och får unga designers och konstnärer att skapa nya filmaffischer. Min absoluta favorit var True Romance, ovan – en av mina favoritfilmer! Hannibal var också bra:

Hannibal2Mycket bra konst, kul crowd och en bar som serverade Jamieson’s whisky och Brewdog-öl.

BarAbsolut värt ett besök om man är i de krokarna, och annars också! Utställningen är inte jättestor men gratis, och man kan köpa alla affischerna för £50. Jag var på så bra humör att jag försökte ta en badrumsselfie, men avstod ändå från att shoppa.

Cajsa Last of the MohicansPågår t.o.m den 23e augusti, och jag skrev om den för CH här.

TRANSLATION: I went to the great Summer Screen Prints exhibition at Somerset House on Wednesday and really liked it! Wrote about it for Cool Hunting, so read about it in English here.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *