London

Stop! Smell these herbs

Herbs1

Har gjort en hel del kul saker i helgen, som jag tänkte sammanfatta imorgon (pga. tänker äta pizza och kolla Netflix nu..) men ville göra ett inlägg om det här roliga och urengelska: Stop! Smell these herbs! På gatan Richmond Road har någon helt enkelt gjort en fin kryddträdgård och uppmanar folk att stanna och lukta på växterna.

Herbs2Det är alltså, såvitt jag förstår, en privatpersons trädgård och de har lagt ner så himla mycket möda på det här! Finns tillochmed en särskilt ingående skylt om ”veckans krydda.”

Herbs3Superengelskt och väldigt fint. Och så luktar det gott.

TRANSLATION: I love that someone living on Richmond Road has created a herb garden with instructional signs and is telling people to stop and smell them! Super British and so lovely, and they did smell good. Extra props for extra information about the ”Herb of the Week.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *