London

Takfredag på Netil 360

Netil

I fredags var det superfint väder och då kändes det ganska rätt att dricka öl på ett tak. Jag drog till Netil 360° där jag träffade Zhan för att börja helgen.

Zhan

Uppe på Netil var det mysigt och mycket folk.

Tak1Och, alltså, utsikten!!!

TakJag gillade stället mycket, men det var en ganska konstig blanding av folk och en del besökare som defintivt kändes betydligt mer yuppieaktiga än jag är van vid att se i området. Det märktes tyvärr på priserna också – £4.50 för en burk Red Stripe är löjligt dyrt, och £20 för en flaska tråkigt vitt vin också. Så, Netil är defintivt värt ett besök, men ska man spendera hela kvällen där får man räkna med att lägga ut en hel del! Ändå mysigt ställe att se solen gå ner på, och det kostar inget inträde eller så. Finns också DJs och ett matstånd, som jag tror sålde korv.

NattOch så kan man beundra tågen som rusar förbi under en…

TRANSLATION: Visited Netil House’s rooftop bar Netil 360° on friday. Loved the view and the space but wasn’t 100% sure about the crowd – felt a bit city boy-ish – and paying £4.50 for a can of Red Strip feels like getting mugged..! Worth visiting to see the sun set over London, and the trains rushing past beneath you in the night, though. Entry is free and it’s open til 11pm.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

One thought on “Takfredag på Netil 360

  1. Pingback: Frilansjobbställe | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *