London

Fingers Crossed & avskedsmiddag

Fingers CrossedI tisdags var det, tråkigt nog, dags att säga hejdå till min fina kompis Marta som ska flytta hem till Australien *sadface.* Avskedsmiddagen hölls på min kompis Anias fantastiska café Fingers Crossed och maten var helt sjukt god. Kolla menyn!

MenyLaxförrätten med rödbeta var underbar, och alla andra rätter också för den delen!

LaxSå himla tråkigt att behöva säga hejdå men det var en jättetrevlig kväll ändå.

11934541_10153735559286842_4697076961010568575_oOch till huvudrätten kom det ut ett grishuvud! Som vi inte åt, eh.

M & AFingers Crossed är ett jättebra ställe att gå och äta lunch eller frukost på, och snart ska de också börja ha öppet för middagar, och då med BYOB (alltså bring your own booze) så det kommer att vara både gott och billigt. Ser fram emot många fler middagar här!

TRANSLATION: Had the best night at my friend Ania’s café Fingers Crossed on Tuesday, though sadly it was the leaving dinner for my lovely friend Marta who’s moving home to Australia. The food was incredible – seriously, all the courses were great! And we got a pig’s head that we didn’t eat, hah. Fingers Crossed is starting to sere dinners soon with BYOB, so it will be a great opportunity to eat really, really good food and not have to spend too much on booze. Yay!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *