London

Back back baby

Tillbaks i London och det känns skönt! Trots att Paris ser ut såhär:

Paris1

Och jag fick åka i en bil som såg ut såhär (fast röd):

Paris2

Och börja en morgon (det bästa på hela resan, tror jag) med att bada här..:

Paris…så är det så kul att vara hemma igen! September kommer att vara full med roliga grejor också; snart är det modevecka igen och den 19e börjar London Design Festival som garanterat kommer bli jätterolig. Så, vänta er mycket London London London nu! Ville också tipsa om att Secret Cinema håller en filmvisning på lördag i London, och i flyktinglägret i Calais. Pengarna går till Refugee Council, så det är ett tillfälle att göra något bra och ha roligt på samma gång. Och jag gillar deras idé om att bygga biografer i flyktingläger världen över för de barn och vuxna som är fast där, fast det är himla sorgligt att lägren blivit halvpermanenta boplatser. Beställ biljett här.

TRANSLATION: Despite Paris being as dreamy as Paris always is, it’s really nice to be back in London! Expect a lot of London stuff coming up, as fashion week and design festival are just around the corner and I HAVE SO MUCH STUFF TO DO YOU GUYS. Also, if you’re here on Saturday and would like to support the refugees in Calais and see a film, Secret Cinema is arranging a simultaneous screening in London and Calais, as well as in other cities, with the event supporting charity the Refugee Council. SC also wants to build ”further cinemas in camps worldwide, screening a wide cultural programme for both adults and children,” which is a nice initiative, though it’s sad how permanent the camps are becoming. Info here.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

2 thoughts on “Back back baby

 1. Claes Enning

  Missa inte Great Lake Swimmers på Hoxton Bar & Kitchen på fredag – superbra band om man gillar typ Americana.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Aha, känner igen namnet – tack för tipset!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *