London

Allpress i Dalston

AP1Ett litet mattips i Dalston: Allpress nya café! Allpress har superbra kaffe och de har redan ett fik i Shoreditch, som jag hängde på en del för några år sen när jag hade en grej med en nyzeeländsk kille – Allpress är från NZ och kiwis i London älskar det.

AP2Inte för att det direkt syns sådär superbra på bilden ovan, men det är fint och ljust inne på fiket och de har en matmeny med mackor och sallader. Och mackorna är SÅ goda, jag åt en med salt beef:

AP3Min lunchkompanjon åt en grilled-cheese macka som bara var hur mycket ost som helst. Dog lite av avundsjuka. Dessutom är alla som fikar här galet snygga/lyckade, så det är ganska inspirerande/möjligen superdeprimerande, hah. Hursomhelst, riktigt bra ställe för att ta en lunch i Dalston, alltså.

TRANSLATION: I love the new Allpress café in Dalston. Everybody who goes there and work there is hot, the coffee is great, and their cheese sandwiches are a wonderful cheese overload. Salt beef sandwiches = also great. And the place looks nice! So yeah, very good place to go to for lunch, or maybe even to work – there were quite a few laptops there when I visited…

55 Dalston Lane, E8 2NG

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

3 thoughts on “Allpress i Dalston

  1. Pingback: Frukostsnabbtips | London Calling

  2. Pingback: Söndagspromenad | London

  3. Pingback: Konst & cocktails på Allpress | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *