London

Emotions <3 <3 <3

Screen Shot 2015-10-07 at 16.55.15

Kanalen i De Beauvoir igår

Okej, det här är ju ett hyfsat pinsamt erkännande, men jag har bloggat i mer än sex år och aldrig tidigare haft tillgång till min bloggstatistik etc., pga. att Res har skött den sidan och jag har aldrig tagit tag i det; jag har bara loggat in här och vräkt ur mig kul grejor som man kan göra i London. Så, jag har liksom aldrig sett var folk hittat hit ifrån. Men nu jag tillgång till min statistik och det är superfascinerande!

Cajsa-Lykke-Carlson-440x586Erkännande nummer två: jag slutade läsa så många andra bloggar i fjol och tidigare i år för att jag blev så stressad av det; hade en ganska dålig period i fjol med mycket jobbstrul, var sjuk ofta, etc., och orkade liksom inte veta hur andra bloggares liv var (fast jag iof. tycker att bloggare ofta är superbra på att påpeka att bloggar kan försköna saker!) Kände alltid att jag behövde göra mer med bloggen när jag läste andras bloggar och det blev lite jobbigt :(.

Sedan blev det plötsligt jättemycket kul jobb, jag började resa mycket, och hade inte därför lika mycket tid längre. Så jag hade helt kommit ur vanan att läsa bloggar dagligen, och missade därför att två superbloggar hade länkat till mig! Fina Mariell på Hjartesmil hade med mig på sin lista över blogs I read, med bilden ovan (från det här inlägget) med motiveringen: ”superbra svensk london-blogg, proppfull av tips som ein ikkje finn andre plassar.//great swedish london blog, full of tips you won’t find elsewhere.”

MariellMariell, bild hjartesmil

Så tusen takk Mariell, jag blev jätteglad + typ tårögd! Bör ju dessutom påpekas att Mariells blogg är full av fantastiskt fotografi och bra tips.

LinnLinn, bild från hennes blogg

Och igår kom någon hit därför att fantastiska Linn hade länkat till mig i sin superba Londonguide, vilket jag också HELT hade missat! Älskar Linns blogg. Så kul och smickrande, och nu är jag typ superemotionell :). UHM THANKS YOU GUYS!!! *signs off, cries*

TRANSLATION: I’ve finally got access to my blog statistics, which is mega mega exciting (and it’s pretty embarrassing that I haven’t had that previously..!) Because I had a slightly crap end of last year and then a super busy 2015, I barely read blogs daily anymore, and for a while I completely stopped reading them because I got vague performance anxiety and felt like I had to do more and better things with the blog all the time, which I just didn’t have time for and which stressed me out.

But as a result, I missed that two fantastic blogs linked me and said really really nice things (got pretty emotional there for a while, seriously) Hjartesmil here and Linn here. They’re both amazing people and great blogwriters, so do check them out (if you haven’t already!) <3 <3 <3 UHM THANKS YOU GUYSSSSS!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *