London

Patternity

large_Patternity_Interview_portrait

En av mina favoritsaker med London och något som verkligen gör staden för mig är hur många möjligheter här finns för folk med kreativa idéer. Ett av de bästa exemplena är Patternity, en inspirerande hemsida som samlar mönster – från naturen, från modetidningar, från stadsstrukturer – i sitt fascinerande arkiv. Patternity startades av två kvinnor, en art director och en designer, som helt enkelt hade ett gemensamt intresse för mönster och bestämde sig för att utveckla det tillsammans. Idag är sidan gigantisk, de jobbar med företag som Nike, Apple och Bompas & Parr, och de har precis gett ut en bok! Så häftigt. Jag intervjuade Anna, en av grundarna, för Cool Hunting, så om ni vill ha lite längre lördagsläsning hittar ni det här. Nu ska jag till Broadway Market, mycket lördag-igt..!

TRANSLATION: One of my favourite things about London is how many opportunities the city holds for creative people. Patternity is a good example; the cool pattern website and archive was started by two women with a mutual interest in patterns, who are now working with big brands and have launched their own beautiful book. I interviewed Anna, one of the co-founders, a couple of weeks ago, and the result is here if you want a long Saturday read! Now I’m off to Broadway Market, also very Saturday-y..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

En reaktion på “Patternity

  1. Pingback: Julshopping | London Calling


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *