London

Broadway Market-lördag

Broadway Market 2I lördags var det som så ofta på helgen dags att cykla till Broadway Market för att strosa runt, träffa kompisar och lägga alldeles för mycket pengar på onödiga saker (eller, mat iaf.) Det var fullproppat med folk eftersom det var fint väder.

Broadway Mkt1Jag var alldeles för hungrig och började därför med fisktacos från ett av mina favoritstånd på Schoolyard-delen av marknaden.

Fish taco Tacos1Tyvärr ska killen som har det inte stå där mer detta året eftersom han tycker att det är för få kunder när det är kallt, men han lovade att maila när han visste vart han skulle flytta! Jag gick vidare till Netil Market för att träffa min kompis Jenny. Där var det också fullt med folk.

Netil MarkeKöpte en gigantisk jättemaräng på vägen…(alltså, större än min hand)

Meringue

Avslutade eftermiddagen med en öl på Pub on the Park och med att köpa det godaste bröd jag ätit i hela mitt liv, tror jag, på E5 Bakery– prova för guds skull deras multigrain, jag dör. Så dyrt, SÅÅÅ gott. Och det var den lördagseftermiddagen innan jag gick på husfest hos en kompis!

TRANSLATION: Had a pretty typical London Saturday on Broadway Market; love it, as always.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

3 thoughts on “Broadway Market-lördag

  1. londoncalling Inläggsförfattare

    Älskar fisktacos och just hans är jättegoda, jag hoppas att han flyttar ståndet någon annanstans nära mig …!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Pingback: Saker att göra en vårhelg | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *