London

Halloweenlördag

Saturday1

Superfint väder igår och jag hade besök från Sverige, så vi gick till Broadway Market och promenerade längs kanalen upp till Victoria Park. Förbi en fin båtkatt som vi var lite oroliga att den skulle ramla i…

Cat…och rolig graffiti:

Regent's CanalVäl inne i parken var det så HIMLA fint och höstligt.

Saturday2

Saturday3Fortsatte ner till marknaden igen och åt bánh mì, aka världens godaste mat. Så kul att se de här två!

Aturday5Och på kvällen drog jag och en massa kompisar till puben Adam & Eve för Halloweenfirande. SÅ roligt. Jag var ett skelett, Patrick var en zombie drag queen i enlighet med temat och vann andra pris i tävlingen. Mycket stolt <3

Adam & EveTRANSLATION: Had a really lovely Saturday with two friends who were over from Sweden. We wandered around Broadway Market and up to Victoria Park in the autumn sunshine, enjoyed the beautiful park and ate bánh mì, one of my favourite ever foods! And in the evening me and Patrick went to our friend’s night at the Adam & Eve pub for Halloween. I was a skeleton and Patrick was a zombie drag queen, the theme of the night, and won second prize in the walk-off. Very proud <3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *