London

I.P.F. och regnet

I London igen, i det – föga överraskande – ösregnet. Men bryr mig inte eftersom jag har en superkul vecka framför mig med en massa intressanta saker som händer! Denna veckan börjar till exempel Independent Photography Festival i London.

Screen Shot 2015-11-17 at 14.11.12Bild: Luke Overin

Det är alltså en fotoutställning som fokuserar på fotografer som kanske inte hållt på så länge, eller jobbar med mindre gallerier, och började först i Melbourne men nu är det ett globalt event. I London hålls det mellan den 18-29e november, så gott om tid att se det senaste inom fotografi. Jag är mest sugen på Luke Overins utställning på fredag. Skulle också jättegärna gå till House of Vans imorgon för skateutställningen Common Strangersfoton av åtta unga fotografer som alla har skateboarding och skatekultur gemensamt. House of Vans ligger under järnvägsbroarna nere vid Waterloo, nära The Vault, ett sånt där ställe som är så väldigt London – och väldigt filmiskt. Verkar superkul – jag har andra planer men funderar redan på om jag inte kan kombinera dem och gå på båda!

Screen Shot 2015-11-17 at 14.29.30TRANSLATION: Back in a London where it’s (unsurprisingly) raining cats and dogs but have so much fun stuff planned this week that I don’t care. Looking forward to the Independent Photography Festival that started in Melbourne and will be held in London from tomorrow until the 29th; some excellent exhibitions and photographers involved, so get on that if you wanna see some new photography!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *