London

Frukostsnabbtips

Jag har tipsat om Allpress i Dalston tidigare, men har alltid bara varit där på eftermiddagarna för kaffe/fika. Men i fredags mötte jag min vän Alici där på frukost vid niotiden, och det visade sig vara ett superbt (om än hyfsat dyrt) frukostställe! Jag beställde deras yoghurt med frukt och granola. Den innehöll blåbär och rabarber och var en av de godaste frukostarna jag ätit, tror jag, och jag är superfrukostmänniska, så det är ett väldigt bra betyg.

Allpress1Alici valde deras äggtallrik, typ deluxeversionen! Jag minns inte vad standardtallriken kostar, men om man lägger till lax som hon gjorde så kostar den £8. Man får en himla massa bröd till också.

Allpress2Allpress skulle vara bra för: jobbmöten, frukost/lunch/fika med föräldrar, chilla/jobba. Inte romantiskt nog för att vara ett bra dateställe och lite för kalt för att man skulle vilja stanna hela dagen, men det är perfekt för en catch-up frukost.

TRANSLATION: I’ve covered Allpress in Dalston before but have previously only been there for coffee in the afternoon. Went there for breakfast on Friday with my friend Alici, and had the best fruit/granola/yoghurt combo ever for £5! Alici’s posh egg and salmon-dish at £8 was great too, and came with plenty of bread. Good place for a work breakfast or to take parents; not romantic enough to be good for a date unless you wanna keep it real casual..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *