London

Perfekt söndag

Hade en så ultimat Londonhelg som det går att ha denna helgen, ungefär. Eller okej, i fredag kväll var jag bara hemma och spelade The Last of Us i timmar, vilket är något av det roligaste jag vet men knappast särskit Londonspecifikt. Men i lördags träffade jag mina kompisar Anna och Andreas för middag och sedan gick jag på Moth Club i Hackney för skivbolaget Lobster Theremins julfest.

Moth ClubGillade Moth Club SÅ mycket; hur kan man inte älska en gammal klubb för militärveteraner som gjorts om till nattklubb och som har ett glittrigt tak? Så bra kväll. På söndagen drog jag till Stoke Newington för the Independent Ceramics Market.

Abney HallDet var supermycket folk och väldigt varmt i den lilla lokalen så jag stannade inte jättelänge men länge nog för att hinna shoppa en av Tilly Hemingways fina vaser.

Tilly HemingwaySedan gick jag vidare, förbi en vacker skylt för en begravningsbyrå. Fördelen med att inte vara i områden så ofta är att man ser saker man missat förut och då känns det helt nytt igen.

Funerals signJag var på väg till fina puben The Prince, som jag besökte tidigare i år när den precis renoverats.

The Prince1Det är en snygg gastropub, med väldigt god mat. Stor och rymlig men den brukar bli full, så det är värt att boka om man vill äta här. Träffade Anna och Andreas igen!

A&AOch sen åt vi hur mycket roast som helst. Delade kycklingen för två pers (£34) med Anna och den var så god, och man fick jättemycket mat för pengarna.

RoastSupertrevlig och ganska julig söndag!

TRANSLATION: Apart from Friday, which I pretty much just spent playing The Last of Us (so damn addictive) I had a really London weekend. Dinner at Rita’s on the Saturday followed by Lobster Theremin’s Christmas party at Moth Club. Love the military club vibes and the wonderful, glittery pink ceiling in the club room. And then yesterday I went to Stoke Newington for the Independent Ceramics Market and a Sunday roast with friends. So much food, so much fun – great weekend.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

3 thoughts on “Perfekt söndag

  1. Pingback: Gott nytt år och best of 2016: Barer | London

  2. Pingback: Nyår i London 2017 | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *