London

I Eat All Ah

Trop5I Clapton, nära Clapton Craft, hittar man numera baren Klub Trop. Jag gick på den några gånger när den låg i Dalston, men då var det mer en klubb än bar. I Clapton är den mysig och har ett bra ölutbud + rolig inredning (bananerna på toan!)

Trop2 Trop3 Trop4Igår var jag där eftersom min kompis Kaveh höll i sin iranska pop-up restaurang I Eat All Ah (namnet!) Klub Trop har pop-up restauranger varje onsdag, och här var maten riktigt, riktigt god.

MainHängde precis vi köket med min kompis Zhan, eftersom min pojkvän hjälpte till med matlagningen.

Kitchen ZhanÅt alldeles för mycket mat men det var supermysigt, och jag kommer definitivt att komma tillbaks till Klub Trop igen för mat och/eller öl.

TRANSLATION: Went to my friend Kaveh’s Iranian pop-up restaurant I Eat All Ah (hah!) at Klub Trop in Clapton yesterday. The food was really, really great and I ate way too much, and the venue is super cozy. I went a few times when Klub Trop was in Dalston and had more of a club vibe, but actually maybe prefer it like this. Such a nice night.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

One thought on “I Eat All Ah

  1. Pingback: En mexikan i Clapton | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *