London

Tillbaks till London

Screen Shot 2015-12-29 at 13.51.21Jul hemma hos mina föräldrar; pic min Insta

Flyger tillbaks till London idag efter en jätteavkopplande jul hemma! Ska bli skönt att komma tillbaks också, hoppas bara att jag kan ta mig hem från Gatwick okej eftersom det (som vanligt…) är tågstrul. Ser så mycket fram emot nyår nu. Och för den som vill läsa bra artiklar från året som gått rekommenderas Cool Huntings listor på bästa artiklarna från 2015. Fyra av mina är med hittills, en om ett studiobesök hos Margot Bowman här och en om superfina telefonen Punkt. här! Texten om Punkt var den tredje mest lästa, alla kategorier, det här året – ganska stolt över det. Och två av mina intervjuer är med i bästa intervjuerna, här. Så kul. Ses i London!

TRANSLATION: Heading back to London after a super chilled out Christmas and really looking forward to New Years now – just hope I can get home okay even thought the trains from Gatwick are messed up..! If you want some good end-of-the-year reading, Cool Hunting is currently posting the most-read articles from the site this year and four of mine are included so far! The first one is a studio visit with artist Margot Bowman that can be found here, and the second one, about cool phone Punkt., can be found here and was the third most read article of all at CH this year. Seriously pretty proud. AND two of my interviews were on the round-up of best interviews, here. So nice. See you in London!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *