London

Women: New Portraits

Annie Leibovitz är ju en levande legend, så när jag fick chansen att gå på pressvisningen av hennes senaste utställning i morse så är det klart att jag blev extrem peppad. Det gjorde ju inte saken sämre att den hölls på Wapping Hydraulic Power Station, en av mina favoritvenues, i Wapping, som jag fullständigt älskar. Titta på husen bara:

Wapping1Wapping Power Station brukade vara ett av mina favoritställen att gå på utställningar på när det fortfarande var The Wapping Project – var här en hel del för några år sen. Byggnaden var fortfarande lika jäkla vacker:

Cajsa1Och inne kunde man då see Leibovitz ”Women: New Portraits,” en fortsättning på hennes Women-projekt från 1999. Och hon var där!

Cajsa2Och det var Gloria Steinem också (!!!):

SteinemVar SÅ starstruck av hur fantastiska, coola, och smarta de är. Och bilderna är super – gå absolut och besök det här, snarast.

Cajsa5 Cajsa3Gratis inträde, vacker lokal, och fascinerande konst och livshistorier. Allt man vill ha från en utställning, med andra ord. Och så har jag fått reda på att Leibovitz är ett stort fan av Rihannas instagram. Det fick mig att gilla henne ännu mer.

TRANSLATION: I visited the incredible space that’s the Wapping Hydraulic Power Station (formerly the Wapping Project) this morning, for the press preview of Annie Leibovitz’ wonderful ”Women: New Portraits” exhibition. And she was there, as was Gloria Steinem! Completely star struck by how amazing, cool and smart they are, and the exhibition is beautiful. Recommend really, really highly – and it’s free! Leibovitz also revealed that she’s a big fan of Rihanna’s Instagram. That obviously made me like her even more. On until February 7.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *