London

Trädgårdstrendspaning

Så random, såg en artikel i The Telegraph idag om hur krukväxter blivit trendigt i London igen (tänkte skriva något om det ifjol men har faktiskt inte haft tid..!) och insåg att jag skrivit om alla deras tre exempel! Tyckte det var ganska roligt, så tänkte länka igen 🙂 De intervjuade först underbara Angela från Botany, blomsterbutiken som jag jobbade extra i några gånger och älskar.Botany8

Botany skrev jag om här för knappt ett-ochetthalvt år sedan. Rekommenderar den jättemycket för den som vill ha fina krukväxter. Och Telegraph talade också med ägaren till Grace & Thorn, som jag besökte ifjol.

GT2

Slutligen intervjuade de fina Tom och Emma från London Terrariums! Sån kul inredningsidé.

London_Terrariums_01

Jag skrev om dem för Cool Hunting, också ifjol. Plantera på!

TRANSLATION: Read such a nice article in The Telegraph today, about how houseplants are making a comeback, and realised that I’d previously written about all their interviewees. I shoulda done that trendpiece on gardening I was thinking about last year..! Click on the links in the Swedish text above for my texts.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

One thought on “Trädgårdstrendspaning

  1. Pingback: Prick London | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *