London

Februarihelg

För tillfället är min syster ju och hälsar på hos mig, och i helgen gjorde vi superklassiska Londongrejor. På lördagen gick vi till Broadway Market där jag köpte en väska på rean på fina 69b boutique och sedan drog vi till Netil Houses gård.

Netil HouseHär ligger det några intressanta småaffärer, bland annat roligaste glasögonbutiken:

GlassesOch en jättefin blomster/krukaffär som Lisa spanade på:

Plants

Plants2Men vi var mest där för att jag ville äta världens bästa mat, Bao! Tog en krispig kyckling med stark sås som var perfekt, och Lisa gillade den vegetariska med rättika också:

BaoKycklingbao

Igår drog vi till Whitechapel Gallery för utställningen Electronic Superhighway, som tyvärr inte var sådär jättespännande 🙁

WhitechapelAnnars är Whitechapel ett jättebra konstgalleri som oftast är värt ett besök, men denna utställningen kan man faktiskt skippa…! Fortsatte upp till blomstermarknaden på Columbia Road eftersom det var söndag. Köpte papegojtulpaner och firade att det var söndag med en klassisk Sunday RoastThe Royal Oak, den supermysiga puben på Columbia Road.

FullSizeRenderBeställde en halv kyckling som, som synes, verkligen var en halv kyckling. SÅ MÄTT.

TRANSLATION: My sister Lisa is still visiting and we had a super classic London weekend with bao on Netil House and shopping on Broadway Market on Saturday, and Whitechapel Art Gallery’s Electronic Superhighway exhibition (which we weren’t super impressed with, so I wouldn’t recommend) on the Sunday. Followed that with buying tulips at the flower market and eating a Sunday Roast at lovely pub The Royal Oak!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *