London

Second Home

Roof viewUtsikten från Second Homes tak

Second Home är en arbetsplats för kreativa företag (mycket techföretag, men även andra) som ligger på en tvärgata till Brick Lane i östra London. Det öppnade redan 2014, och då var jag där på en fantastisk Kindnessspelning.  Igår var jag tillbaks här för ett lunchmöte och byggnaden var fortfarande lika häftig.

Second Home3Den är designad av SelgasCano och ser ut lite som ett rymdskepp utifrån! I den orangea delen ligger restaurangen, och inne i Second Home möts man av glasväggar – och jättemycket blommor.

Second Home2Finast är deras Hanging Gardens-rum, där man inte får använda sin dator eller telefon.

Hanging Gardens2 Hanging GardensÅt en mycket god lunch (ndujamacka!) i restaurangen, som är öppen för allmänheten och inte bara för medlemmar.

Second Home1 NdujaSecond Home är ett trevligt ställe för en fika – lokalen är så himla häftig! – och de håller dessutom ofta i roliga gratisevents och föreläsningar, så värt att kolla upp för den som vill vidga sina vyer.

TRANSLATION: I’ve visited creative workspace Second Home a few times since it first opened in 2014, including once for a really, really good Kindness gig. Yesterday I was back for a very tasty lunch at its Jago restaurant, which I can definitely recommend – it’s open to non-members and is a nice place to grab a coffee or some excellent food. Second Home hosts free events and talks, too, if you want to broaden your horizons.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)

3 thoughts on “Second Home

 1. Gunnel Carlson

  Vilken inspirerande miljö. Klokt att skapa en grön oas där hjärnan kan få vila lite.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. londoncalling Inläggsförfattare

  Ja, det är väldigt mycket blommor på stället i allmänhet vilket gör det väldigt avkopplande – bra arbetsmiljö!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Pingback: Libreria | London Calling


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *