London

Jobbfrukost på Dishoom

DishoomNära Carnaby Street, swinging Londons epicentrum på sextiotalet, har roliga restaurangkedjan Dishoom öppnat en ganska ny lokal. Inredningen är inspirerad av rock n’rollscenen i Indien på sextio-och sjuttiotalet, och precis som på Dishoom i Shoreditch är den flawless.

Dishoom1

Dishoom2Jag blev inbjuden på en pressfrukost här igår morse och tog med mig Lisa, som är och hälsar på tills på söndag.

Dishoom3Alltså, lyxen i att få sitta i den omgivningen på morgonen och äta mat som var så fruktansvärt god! Jag åt sausage & egg naan roll som var saftig och hade en slags annorlunda tomatketchup och koriander – älskar koriander – och masala beans som sidorätt, vita bönor i tomatsås med en spännande kryddning. Och så drack vi syrlig, fräsch apelsinjuice och gott kaffe.

Dishoom Cajsa

Dishoom4

Dishoom5Tror att jag kan ha tipsat om Dishoom innan, men om inte rekommenderar jag det starkt om du gillar indisk mat eller mat från mellanöstern. De har ganska många lokaler i stan och priserna är helt okej; och som sagt, de är fantastiskt fint inredda! Kul både för frukost och en fin middag, eller bara cocktails och något litet att äta. Pluspoäng också för att de har gratis wifi, som passande nog heter Chaifi…

TRANSLATION: Yesterday morning I was lucky enough to get invited to a press breakfast at Dishoom’s beautiful new-ish restaurant close to Carnaby Street. Brought my sister Lisa and really, really enjoyed hanging out in the space – the interior is inspired by the Indian rock n’roll scene in the 60s and 70s and has a cozy, chilled-out vibe. Loved the food – I had a sausage and egg naan and really good masala beans, and Lisa’s granola and toast were excellent, too. Would definitely come again, and recommend Dishoom for anyone who likes Indian and Middle Eastern food. Also bonus points for the free wifi, fittingly called Chaifi…!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)

One thought on “Jobbfrukost på Dishoom

  1. Pingback: Columbia Road och indiskt på Dishoom | London


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *