London

Beer at Beach

Beach6

Öl + konst är ju typ den bästa kombinationen som finns, så när jag och min syster stack till Beach i torsdags för öppningskvällen för deras nya utställning ”Beer at Beach” så var jag ganska peppad!

Beach9Det var supermycket folk där som beundrade konsten. Beach och Camden Town Brewery hade gett 14 konstnärer i uppdrag att illustrera ett moment i öltillverkningen var. Min favorit var Charlotte Meis superfina hundvalp/trollkonstnär i porslin, som visade det sista momentet – flaskdesignen.

Beach3Men det fanns många roliga tavlor att titta på. Beach är bara ett litet rum men det är defintitivt värt att svänga förbi om ni är i närheten – det ligger på Cheshire Street vid Brick Lane i öst.

CajsaÖlspegelselfie

Utställningen pågår till den 28e och jag skrev om den här: http://www.coolhunting.com/culture/beer-at-beach-2016

IMG_7709

TRANSLATION: Art and beer is the best combination I know, almost, and last week me and my sister Lisa went to the opening of an exhibition that combined the two, Beer at Beach at the Beach Gallery by Brick Lane! It was A LOT of fun. Read my Cool Hunting feature here! http://www.coolhunting.com/culture/beer-at-beach-2016

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *