London

Londonlördag

Hade en väldigt rolig helg som gick och lördagen var särskilt kul! Åkte till västra London, för en gångs skull, för att titta på marknaden på Portobello Road i Notting Hill, som är så väldigt vackert tillochmed när det är grått och regnigt.

NH

Lisa letade efter en plånbok, så vi kollade i en massa stånd som sålde väskor och accessoarer. Blev väldigt sugen på en aftonväska med stenar från femtiotalet, som givetvis kostade typ £180 pund. Eh.

Lisa NHÅt lunch på Gail’s, som är ett ganska dyrt café men har SÅ god mat. Gail's Gail's2Sedan köpte vi med sushi hem till mig för att ta det lugnt i några timmar innan vi skulle på Mr Porters femte födelsedagsfest, som de höll i tillsammans med BMW och som jag blivit bjuden på genom jobbet! Det var extremt kul men svårt att fota… Jag och Lisa tänkte inte stanna så länge, men precis när vi började fundera på att dra dök mina kompisar Justine och Bianca upp, så då var det ju bara att stanna tills det stängde. Lisa blev fotad av den här bloggen, där man kan se hur festen såg ut, och det blev så himla fint:

Screen Shot 2016-02-24 at 16.41.32Och så försökte vi ta x antal bilder själva också.

12743877_10153976741354044_8093116098645763942_nExtremt kul kväll med jättemycket dansande, kaviar, champagne, martinis och modeller, som slutade med omkringvinglande i Mayfair tills vi tog det smarta beslutet att ta bussen hem eftersom Lisa skulle upp vid tjugo över sju för att ta bussen till flyget. Var extremt trött på söndagen, men det var det absolut värt.

TRANSLATION: Had such a fun Saturday, which started with a trip to Notting Hill for the market at Portobello Road. Love how beautiful Notting Hill is, even when it’s grey and rainy! Lisa was looking for a wallet, so we checked out accessories stands and had lunch at posh, nice café Gail’s. And in the evening we had sushi before going to the fifth anniversary party for menswear luxury etailer Mr Porter, held together with BMW at a member’s club, the Savile Club, in Mayfair. It was SO MUCH FUN – we were gonna go home early, as Lisa was flying back in the morning, but then my friends Justine and Bianca showed up so we stayed til the end. Danced, drank champagne and Martinis, eat caviar and checked out the models before stumbling through Mayfair and making the smart decision to head back home when the party ended. So dead Sunday, but it was totally worth it..!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *