London

Hårklippning och koreansk mat

Aight, har fortfarande inget internet hemma och har följaktligen planerat att vara ute ur huset så mycket som möjligt den här helgen + köpt LA Noire för att ha något att göra när jag är där, och ska gå till biblioteket. Inser plötsligt vidden av mitt internetberoende, alltså! För tillfället är jag på Reilly Rocket, ett café nära mig som har gott kaffe och gratis wifi. Funderar på att börja jobba här i veckorna också, eftersom Proud vid kanalen, där jag brukat vara, tyvärr inte är lika bra längre.

NicoleNicole

Igår hann jag jobba hemifrån ett tag, innan internet dog vid tolvtiden. Åkte för att möta min kompis Nicole på restaurangen/frisörsalongen Hurwundeki uppe vid Cambridge Heath Road. Hurwundeki är mitt bästa billiga frisör-tips – kostar £14 för män och £18 för kvinnor.

Cajsa1 Cajsa2Det går fort också; typ tjugo minuter. De tvättar inte håret, det är en ganska basic frisörsalong, men om man, som jag, typ bara vill klippa håret rakt av är det väldigt prisvärt!

Cajsa3Nu är det kortare igen! (Och med en ganska suspekt mittbena som jag kammade bort sen…) Firade med bibimbap, eftersom Hurwundeki också är ett fik och en koreansk restaurang.

BibimbapDen var supergod – men tog 45 minuter att komma…! Som tur var slapp vi betala för maten som ursäkt, så servicen uppvägde väntan. Nudlarna där ser f.ö. helt fantastiska ut, för den som är sugen på koreanskt!

TRANSLATION: My internet is still not working and it’s making me realise how addicted I am to it…! So far, I’ve bought one video game (LA Noire, really looking forward to playing it) and am planning to go to the library tomorrow, too, and to be out of the house as much as possible this weekend. Before it went down yesterday I managed to get some work done; today I’m doing internet things from lovely hipster café Reilly Rocket that has really good coffee and free wifi. I may start working from here in the future since Proud, which I always used to go to, isn’t that good anymore.

After work yesterday I went to meet my lovely friend Nicole for lunch/catch-up at Hurwundeki, a Korean restaurant/hairsalon that’ll cut your hair for £14 (guys) and £18 (girls.) So good to finally get my hair cut, and we had really nice food after. Had to wait like 45 mins for my bibimbap tho – but then they didn’t charge for it, so yay. Great place if you fancy Korean food!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *