London

Sunday bunch

imageBlomtips! På söndagar brukar jag ju nästan alltid gå till fina Columbia Road  för att köpa blommor, men idag tänkte jag pröva något nytt. Så jag gick upp till Bunch, en rolig liten florist under järnvägen vid Hackney Downs som jag sett från bussen. Här hade de himla mycket fina blommor till ganska rimliga priser. Mina ranukler kostade fyra pund och eukalyptusen två.

image

Tyckte att det blev superfint! Ranunkler är några av mina favoritblommor, tycker om alla deras många blad och runda form. Bra söndagsgrej att göra också.

TRANSLATION: I usually go to the Columbia Road market on Sundays, but today I tried a new place, the Bunch florist shop by Hackney Downs station. Super cute and fairly reasonably priced – my ranunculus cost £4 and the eucalyptus £2. Also a pretty nice Sunday thing to do!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *